U nás v Židenicích děláme florbal naplno a jsme rádi, že se jím naše početná základna baví. Abychom rozšířili povědomí o tomto sportu mezi další sportovně nadané holky, vytvořili jsme úplně nový projekt - GIRLS CAMP

GIRLS CAMP je dívčí florbalový kemp určený pro florbalové nováčky, ale i ty, co už zkušenosti s florbalem mají (není určen pro hráčky K1 Florbal Židenice). Konkrétně pro holky narozené v letech 2010 až 2014, které rády sportují a mají zájem prožít den plný nových zážitků. Náplní tohoto kempu bude nejen seznámení se s florbalem, ale mnoho dalších sportovních i nesportovních her venku i uvnitř, nebo také návštěva aquaparku. 

Dějištěm tohoto kempu bude Kuřim, kam z Brna společně holky odcestují hromadnou dopravou pod dohledem licencovaných trenérů, kteří je budou mít na starost po celou dobu akce. Kemp proběhne 1. června 2024. V rámci akce je zajištěno stravování (svačina a oběd v restauraci). Odjezd na kemp je stanoven na sobotu 1. června ráno a ve stejný den bude naplánován návrat zpátky do Brna ve večerních hodinách.

Cena jednodenního kempu zahrnující všechny výše zmíněné položky činí 700 Kč na osobu.

Shrnutí důležitých informací v bodech: 

  • 1. června 2024, Kuřim (hromadný odjezd z Brna)
  • Dívky narozeny 2010 - 2014
  • Florbalové zkušenosti nejsou nutné
  • V ceně 700 Kč je stravování, trenérský dozor, účastnické tričko, vstup do aquaparku, sportovní hala, doprava


Jsi holka narozená mezi roky 2010 - 2014?
Máš ráda sport?
Nebojíš se výzev?
Chceš poznat nové kamarádky?

Pak vyplň níže přiložený formulář, vezmi s sebou kamarádku a užij si nadupanou sportovní sobotu!

https://1url.cz/@CHCI-NA-GIRLS...

Jestli vás od přihlášení dělí už pouze některá nezodpovězená otázka, neváhejte se na nás obrátit. Velmi rádi vám vaše dotazy zodpovíme.

Kontakt na hlavního organizátora
David Bednář
david.bednar@florbalzidenice.cz
721 688 226